Persondatapolitik

Persondatapolitik
Generelt om persondata
Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan Højvande ApS indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via firmaets hjemmeside.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at Højvande ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.
Højvande ApS er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger, og al henvendelse som spørgsmål eller bemærkninger til denne personalepolitik, eller hvis du vil gøre brug af dine rettigheder som ses under afsnittet rettigheder, skal dette ske på mail hej@højvande.dk.

Hvad er persondata
Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata
Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • Gennemfører køb eller anvender Højvande ApS hjemmeside
  • Tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS)
  • Sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback
  • Deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser

Når du gennemfører et køb på vores webshop indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

3. parter
Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende:

  • Enheder internt i Højvande ApS
  • Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere varer og/eller services, som du har bestilt eller tilmeldt dig, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Det gælder fx distributører
  • Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser.

Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger relateret til køb foretaget på hjemmesiden opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager.
Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen hej@højvande.dk.

Klage
Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 18. april 2024.